Lumină în întuneric ✨

Sursă foto: Pinterest

,,Și chiar de nu voi fi un far, ci o candelă, ajunge. Și chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, fiindcă m-am străduit să aprind lumina.”-Nicolae Titulescu

A fost un an cum alți ani nu au fost…Mulți dintre noi am spune că a fost un an greu, trist și parcă nu s-a mai asemănat cu alți ani obișnuiți, în care aveam libertate și ne puteam bucura de orice…

Dar ca de fiecare dată, noi oamenii nu am apreciat ceea ce am avut, am considerat că totul ni se cuvine, iar când am pierdut multe dintre libertăți, dintre persoanele dragi…atunci am simțit lipsa și dorul a ceea ce odinioară am avut.

Anul 2020 ne-a făcut mai puternici, mai conștienți de tot ceea ce primim de Sus și de la oameni, de toate lucrurile frumoase de care avem parte zi de zi… A fost anul cu dor, anul cu lacrimi, anul cu dorințe, cu gânduri la cei dragi. A fost anul cum n-a mai fost, dar aveam nevoie de acest an; nu privindu-l ca pe un blestem, ci ca pe o trezire dintr-un vis creat de noi.

E anul care ne-a făcut să ne gândim mai mult la cei dragi, ne-a ajutat luminând ceea ce pentru noi nu era clar: compasiunea, dragostea, lupta!

În acest prezent atât de nesigur și când poate cei mai mulți dintre noi nu mai îndrăznesc să viseze, putem vedea clar că există și speranță și lumina de la capătul tunelului nu mai pare așa de greu de întâlnit…

Da! A fost un an greu încercat, dar dacă nu din încercări învață omul, din ce învață oare? Dacă nu doare sufletul și nu simte bucurie, cum știm că trăim?!

Iată-ne ajunși aici. Am zâmbit, am luptat, am plâns și ne-am zbătut deopotrivă! Acum, în aceste momente, îmbrățișarea celor dragi se simte mai caldă, dorul de cei ce-au fost înfrânți e mai aprins, dragostea de aerul dulce de afară e mai pornită în sufletele noastre și speranța trebuie să fie mai luptătoare ca niciodată!

Obișnuiți cu ce aveam, am uitat să mulțumim, să apreciem și să fim buni. Măcar acum, când încă nu e prea târziu să fim recunoscători, să ne trimitem gândul bun celor ce nu mai sunt și să iubim însutit și înmiit pentru că dragostea e răspunsul la orice întrebare!

Iar ție, celui care citește aceste umile cuvinte, îți doresc sănătate, să te bucuri de tot ceea ce ai realizat și ce nu ai reușit să fie motivație și promisiune în anul ce vine! Luptă necontenit și îți promit: lumina e acolo și o vei vedea! Lumina ești chiar tu!❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s