Blog

TE OBLIG SĂ MĂ IUBEȘTI!

Dragostea este durere,/ E și pace și război,/ E și clipa de plăcere,/ Greutățile în doi…// Dragostea e și speranță./ Și tristețe uneori…/ E și moarte, e și viață,/ E alb-negru, e culori…// Dragostea este și soare./ E cu tunete și ploi…/ Este când nimic nu doare,/ Și când ochii reci sunt moi…!// Dragostea e … Continuă lectura TE OBLIG SĂ MĂ IUBEȘTI!

Gătește, fă copii și nu-ți uita menirea! Pe când parastasu’ doamna?!

Joacă, joacă, nu te-opri!/ Vremea e să faci copii!/ De nu-i faci, ești blestemată,/ Nu mai ești numită ,,fată”. // Fă mâncare, nu citi!/ Spală, calcă, nu dormi!/ Ține mereu capu-n jos,/ Chiar și când e dureros.// Gura să nu o deschizi,/ În viață nu tu decizi,/ Drepturi tu degeaba ceri,/ Mai continuă să speri!/ … Continuă lectura Gătește, fă copii și nu-ți uita menirea! Pe când parastasu’ doamna?!

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

,,Sunt ciudată și prefer,
Dacă s-ar putea vreodată...
Să zbor departe, în alt cer,
În propria lume colorată...!”

Despre mine


Bine ai venit pe blogul meu! Despre mine sunt și multe și puține de spus. De mică mi-a plăcut să scriu, dar am fost descurajată și am renunțat cândva la visurile mele. Am fost o persoană plină de frici și răni și nu pot spune că m-am vindecat, dar prin scris mă vindec puțin câte puțin și nu mai vreau să renunț la mine. Bine ai venit în colțișorul meu, unde sunt transparentă și reală, tristă, singură, dar și fericită și plină de entuziasm și speranțe! Bine ai venit în cabinetul meu unde scrisul îmi este cel mai bun terapeut și medicament!

Aboneaza-te.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s