Articole

TE OBLIG SĂ MĂ IUBEȘTI!

Dragostea este durere,/ E și pace și război,/ E și clipa de plăcere,/ Greutățile în doi...// Dragostea e și speranță./ Și tristețe uneori.../ E și moarte, e și viață,/ E alb-negru, e culori...// Dragostea este și soare./ E cu tunete și ploi.../ Este când nimic nu doare,/ Și când ochii reci sunt moi...!// Dragostea e … Continuă lectura TE OBLIG SĂ MĂ IUBEȘTI!

Gătește, fă copii și nu-ți uita menirea! Pe când parastasu’ doamna?!

Sursă fotografie: Pinterest Joacă, joacă, nu te-opri!/ Vremea e să faci copii!/ De nu-i faci, ești blestemată,/ Nu mai ești numită ,,fată”. // Fă mâncare, nu citi!/ Spală, calcă, nu dormi!/ Ține mereu capu-n jos,/ Chiar și când e dureros.// Gura să nu o deschizi,/ În viață nu tu decizi,/ Drepturi tu degeaba ceri,/ Mai … Continuă lectura Gătește, fă copii și nu-ți uita menirea! Pe când parastasu’ doamna?!

ZERO BARAT!

https://www.youtube.com/watch?v=ao4giEvkV0U Când eram mică niciun munte nu mi se părea prea mare. Visam cum doar trec gardul și fac vreo zece pași și sunt în vârf... Îmi imaginam adeseori viața muntelui și felul în care credeam că el mă vedea: mică și fără un cuvânt de rostit sau uneori o fetiță curajoasă și cu multe … Continuă lectura ZERO BARAT!

Basm-V.M.

Câți dintre noi nu iubim, dar și rănim? Blestemăm și binecuvântăm omul prin prezența noastră, îl iubim și îl dezamăgim, răvășim și liniștim sufletul său? Puteți citi oricum poezia: de la cap la coadă și de la coadă la cap, ea va rima la fel și va da sens la fel: suntem haotici și iubim haotic, dar asta-i frumusețea!

Lumină în întuneric ✨

Sursă foto: Pinterest https://youtu.be/1RyjqHE_UkU ,,Și chiar de nu voi fi un far, ci o candelă, ajunge. Și chiar de nu voi fi nici candelă, tot ajunge, fiindcă m-am străduit să aprind lumina.”-Nicolae Titulescu A fost un an cum alți ani nu au fost...Mulți dintre noi am spune că a fost un an greu, trist și … Continuă lectura Lumină în întuneric ✨

Dacă-n fiecare zi Crăciunul ar veni…

Sursă: Pinterest https://youtu.be/TW_YOStDOLc ,,Dacă-n fiecare zi Crăciunul ar veni, ce bucurie-ar fi!” După cum spune și frumosul colind, ar fi plăcut și profund să ne punem întrebarea: ,,Cum ar fi dacă această sărbătoare ar veni zilnic?” De când suntem micuți și fără gânduri înșelătoare noi știm că trebuie să fim mai buni de Crăciun. Știm … Continuă lectura Dacă-n fiecare zi Crăciunul ar veni…

Deschide-mi, te rog!

Așa începe deseori viața... Cineva, cumva, ne deschide drumul și ne zbatem să ieșim prin ușa către viață. Nu ne închipuim că nu ne va plăcea camera unde suntem primiți sau aruncați, atâta timp cât suntem vii. Când suntem copii nici nu ne trece prin minte că nu suntem cu oamenii potriviți sau dacă am … Continuă lectura Deschide-mi, te rog!